Първоначално публикувано от mochko1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам да си взема една алфа моля за малко коментар и съвет колеги
Collapse
X
-
Възможно ли е за 1.6 120 коня 2001 година да е 182лв данъка в София??? Защото като ходих да я регистрирам през Месец МАЙ ми казаха бая по ниска сума(не повече от 150лв), но аз тогава нямах в мен налични и до сега не съм го плащал...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеВъзможно ли е за 1.6 120 коня 2001 година да е 182лв данъка в София??? Защото като ходих да я регистрирам през Месец МАЙ ми казаха бая по ниска сума(не повече от 150лв), но аз тогава нямах в мен налични и до сега не съм го плащал...
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЗа моята от подписа е 210 лвAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
Comment